Interior proposals for a communcal space in a residential building. The owners association of Pakhuis Oostenburg look to introduce a stronger identity to their common space. Some feel the story of the building's history should be better represented whilst others feel a modern style should be accommodated. In order to aid the discussion I made a series of visuals representing their various ideas.

location:                 Amsterdam
gross area:            80 m3
client:                     private
team:                     l. gibson
date started:         dec. 2017
stage:                    -
exp. finish:             dec. 2018
budget: approx.    tbc.

 
 

It all started when…

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Donec eget risus diam. Mauris id fermentum nulla.

Mauris egestas at nibh nec finibus. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. In sit amet felis malesuada, feugiat purus eget, varius mi. Suspendisse nec congue purus. Nulla eu pretium massa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.